AGENDA      WIE       CONTACT      AANMELDING        DOWNLOADS      ACTUEEL       LINKS      

WAT ?
De relatie coaching richt zich voor een belangrijk deel op de manier waarop jullie communiceren, of juist niet communiceren. Een ander belangrijk aspect waarop wij ons richten, zijn de irritaties over en weer. Lijken jullie gesprekken of discussies steeds maar in 'n cirkeltje rond te gaan, laat je dan coachen naar een effectievere manier van communiceren.

De ervaring leert, dat anders communiceren ook effect heeft op andere aspecten van je relatie. Alleen weten wat niet lekker gaat in de manier waarop jullie met elkaar communiceren, lost natuurlijk niets op. Daarom krijg je ook concrete informatie over hoe je iets kunt verbeteren. Compleet met tips om thuis mee verder te gaan.

WAARVOOR ?
Als je relatie niet zo lekker loopt als je zou willen, kun je denken aan relatie coaching.

VOOR WIE ?
Voor jullie, als je samen wilt bouwen aan je relatie.

BEGELEIDING ?
Paula Koekkoek & Stef de Beurs. Voor meer info over Paula en Stef, klik hier.

Relatie-coaching door een stel:
Paula is o.a. zeer bedreven in het boven tafel krijgen van datgene wat juist niet wordt gezegd, waar het feitelijk om draait. Zij haalt de oorzaak van heftige emoties naar boven, waar je mee aan de slag kunt.
Naast praktische communicatiehandvatten heeft Stef o.a. als kwaliteit om je de spiegel te laten zien die je partner feitelijk is. Hij geeft je praktische tips/aanwijzingen om de manier waarop jullie met elkaar communiceren te verbeteren. De opdrachten voor thuis helpen je om de inzichten toe te passen. Wij putten o.a. ook uit ervaringen en materiaal van onze voormalige cursussen Hartcommunicatie voor Stellen.

WANNEER ?
Op afspraak.

WAAR ?
Gebouw Dijk en Duin, Wilhelminalaan 2, Hoorn. Zie ook Locaties.

KOSTEN ?
Prijs inclusief btw per uur: € 120,--VOORWAARDEN ?

BETALINGSREGELING:
Coaching wordt over het algemeen contant betaald (met kwitantie).
In sommige gevallen is vergoeding mogelijk uit de (aanvullende) zorgverzekering.

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

» Zij schrijft:
Bij Stef volgde ik de succesvolle cursus "Naar het Hart van de Communicatie" inclusief Speaking Circles. Daar hoorde ik dat hij samen met zijn partner Paula gesprekken leidt voor stellen waar het niet zo lekker meer loopt. Omdat mijn man en ik niet meer door één deur konden en wij al een teleurstellende ervaring hadden met een psycholoog stelde ik voor om naar hen toe te gaan. Het klikte gelijk. Zij gaven ons warmte en door de humor was de sfeer heel ongedwongen. Niets werd ons opgedrongen. Paula en Stef hebben een heel goed luister- en observatievermogen. Daardoor wisten zij met de juiste techniek exact te bepalen waar de emoties zaten. Zodoende wezen zij ons de weg om op de juiste manier te communiceren met elkaar. TS.

» Hij schrijft:
Onze ca 38 jaar oude relatie liep niet goed. Door onderlinge irritaties liep het in toenemende mate uit de hand. Omdat wij het niet zonder slag of stoot wilden opgeven zochten we hulp bij derden. Een eerstelijns psychologische hulpverlening werd een regelrechte deceptie en we besloten na enige tijd daarmee te stoppen. We kwamen via een communicatiecursus die mijn partner volgde terecht bij Stef de Beurs en Paula Koekkoek voor gesprekken en dat voelde meteen goed. Uit onze gesprekken maakten zij ons duidelijk welke oorzaken een rol speelden in het proces waar we in zaten en gaven op prettige wijze richting aan de wijze waarop wij daarmee om konden gaan. Geen dictaten maar vooral door het geven van inzicht in het belang van goed communiceren en luisteren. Ondanks dat het aanvankelijk nog moeizaam liep vonden wij aan de hand van de gegeven adviezen de weg terug door bereid te zijn die adviezen serieus toe te passen. Veel dank daarvoor! SS.


Relatie-Coaching
NAAR HOME